pse na zgjodhet ne

1.Capacity

Dongxing plastike themeluar në vitin 1996, vetë 6 ndërkombëtarisht kryesor linjat e prodhimit të PVC, me prodhim vjetor prej më shumë se 15 milion metra katrore. teknologji produkt është 6 herë veshja 6 herë tharje, trashësia mund të jetë 2m-13mm. Si sportive parket prodhues për ngjarjen globale sportive të tilla si Lojrat Olimpike, World Table Tennis Championships dhe Kampionatin Botëror, Dongxing timonin plastike trendi i lartë fund tregun e brendshëm dhe të huaj, dhe gëzojnë një reputacion të lartë në industrinë. 

2.Certificate
Dongxing plastike mori të çojë në marrjen e çertifikatat e industrisë PVC e ISO9001 Sistemit të Menaxhimit të Cilësisë Ndërkombëtare dhe ISO14001 Ndërkombëtare të Sistemit të Menaxhimit Mjedisor dhe u bë anëtar në këmbë drejtor i Shoqatës së parë Kombëtare të katit elastike.

cs

forca 3.Product

详情 页 -05

1). Produkti është xhami i dyfishtë fibra, për të bërë produkt më të qëndrueshme.

2). Ajo është eko-miqësore, lëndë e parë është PVC, ajo është jo-helmuese, jo formal, jo të metaleve të rënda, pa marrë parasysh të paqëndrueshme dhe burimet e rinovueshme.

3). Ajo është e butë, mund të thithin më shumë se 53% sasinë e shokut, mund të mbrojtur kyçin e këmbës, menisk, kordonin dhe trurit kurrizore përdoruesve.

4). Koeficienti fërkimi midis 0.4-0.7, normalisht 0.57. Fërkimi i arsyeshëm mund të mbajë qëndrueshme e sportive.

5). Elasticitetin e topit është në mes 90% - 98%, ajo ka shkëlqyer dhe të qëndrueshme elasticitetin.

4891955c