Kontrolli i cilësisë

Ekipi QC të kontrolluar cilësinë dhe specifikim

Një departament i pavarur është përgjegjës për të kontrolluar sigurinë dhe cilësinë e të gjitha produkteve të zhvilluara rishtazi, si dhe ato që janë prodhuar në masë për blerësit.
Personelit të kontrollit të cilësisë të cilët janë të gjithë ekspertët në caktimet e tyre përkatëse të produktit të kontrolluar cilësinë në çdo fazë të prodhimit, nga materialet hyrëse të para për të produktit të përfunduar.

(1) 100% i papërshkueshëm nga uji, të zbatueshme për çdo zonë shtëpie përveç në natyrë.
(2) Mbrojtja e lartë e mjedisit, 0 formaldehyde, klasën e ushqimit;
(3) zjarri klasën B1 grade, standarde më të larta Kati, të përshtatshme për kërkesat e larta të mbrojtjes nga zjarri.
Rezistenca veshin (4) forca të lartë;
(5) i papërshkueshëm nga uji anti-trung, mothproof antiseptik;
(6) të rehatshme, efekti thithjen shëndoshë e mirë;
(7) të lehtë për të instaluar dhe të lehtë për të ruajtur;
(8) cilësi e vërtetë e drurit mund të reaguar, dhe ngjyra të ndryshme mund të rregullohen sipas nevojave.

zx
Dongxing dysheme PVC (1) _meitu_1
PVC FLOORING_meitu_1