ITTF bersertifikat Kain Pola 1303R

Keterangan Singkat:

jeneng produk: Kain pola 1303R

ITTF certificated, Tabel tenis lantai vinyl panutup.

Kekandelan: 3.5-10mm

Jembar: 1.8m

Length: 10-20m


Detail produk

Tags Product

Tennis Court Vinyl Floor Covering

jeneng Tennis Court Vinyl Floor Covering
gandum Kain, kain amba, nenun, nenun amba, pola kain.
werna Ijo, biru, abang, werna abu-abu, orange, ireng minangka panyuwunan
kekandelan 3.5mm, 4.0mm, 4.5mm, 5.0mm, 5.5mm, 6mm, 7mm, 8mm utawa supaya
dawa 10-20m
jembaré 1.8m
sertifikat ISO9001-2008, CE, ISO14001
digunakake kanggo Badminton pengadilan , Tabel-tenis pengadilan , bola voli pengadilan , basket pengadilan , lapangan tenis.
 paket Anti banyu lan Kraft kertas ing nggulung.
wektu kiriman Ing 15 dina sanalika nampa simpenan
Syarat-syarat pembayaran 50% TT ing majeng, ing TT imbangan sadurunge pangiriman.

jogan pvc

kaluwihan kita

1. Madeg ing taun 1996, 20 taun pengalaman.

2. 100% prawan suci materi pvc mentahan, lingkungan loropaken.

3. Kita kekandelan kisaran saka 3.5mm kanggo 8.0mm malah 10mm karo stabil lan diwasa kualitas.

4. lumahing garis Kita sing tuwa lan bening karo werna becik.

5. Kanthi teknologi PUR unik kita, iku luwih gampang kanggo tarik garis ing lumahing jogan.

6. We kerjo bareng karo merek paling populer dening OEM.

Fitur Product:

  1. Produk iki wis kinerja apik ing abrasive tahan, poto-resik, lingkungan nglindhungi.  
  2. Murub gangguan tahan lan bisu.
  3. Produk iki dumadakan apik ing nolak impact, anti-skidding lan panyerepan kejut, kang bisa èfèktif njamin keamanan atlet.
  4. Prodhuk iki bisa ngempet mungkin saka jamur, wangun-stabil, anti-gawe lan kurang ing aspek swell.
  5. Produk iki alus lan nyaman, dhuwur-mari, kang bisa èfèktif nresep impact.

 jogan pvc

Kaluwihan Product:

  1. jogan diprodhuksi klasik, lan khusus digunakake kanggo tenis meja, tenis, lapangan bola voli.
  2. Pola kain wis ahli dirancang kanggo tenis meja, apik ing resistance nyandhang lan anti slip.
  3. Non-woven lapisan serat stabil lan lapisan kothak stabil, sisih pindho PVC lapisan kekuatan kanggo nggawe ukuran jogan stabil.

  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita