Sugeng Dongxing

Dongxing Plastic duwe sawetara internasional anjog PVC, karo output taunan saka liwat 15 yuta meter.

Apa PILIH US

layang Fast, 1 dina wektu produksi. Potongan lan OEM ditrima. Kekandelan saka 2mm kanggo 12mm. Eco-loropaken, 100% materi mentahan prawan. Kabeh produk bisa ulang.

  • Pabrik diadegaké ing taun 1996, 6 garis produksi, wis baris paling dawa produksi ing donya, 280 meter, kapasitas dina liwat 50000 meter persegi.

    Lowongan PRODUCT

    Pabrik diadegaké ing taun 1996, 6 garis produksi, wis baris paling dawa produksi ing donya, 280 meter, kapasitas dina liwat 50000 meter persegi.

  • Bersertifikat ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, CE.  sertifikat industri disetujoni sing BWF, ITTF, ITF, etc ..

    PRODUCT CERTIFICATE

    Bersertifikat ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, CE. sertifikat industri disetujoni sing BWF, ITTF, ITF, etc ..

  • Eco-loropaken, 100% PVC.  kapasitas Saben liwat 50000 meter, wektu produksi 1 utawa 2 days, wektu pangiriman cepet.  teknologi produksi 6 kaping nutupi 6 kaping pangatusan, kekandelan bisa saka 2mm kanggo 12mm.

    kekiyatan kita

    Eco-loropaken, 100% PVC. kapasitas Saben liwat 50000 meter, wektu produksi 1 utawa 2 days, wektu pangiriman cepet. teknologi produksi 6 kaping nutupi 6 kaping pangatusan, kekandelan bisa saka 2mm kanggo 12mm.

Popular

Produk

Asil utama isine olahraga mburi tengah lan dhuwur flooring, jogan komersial, jogan omah, jogan lalu lintas, bag, kulit sofa, lan kulit mobil.

sing kita

Hebei Dongxing Engineering Co., Ltd iki diadegaké ing taun 1996 karo Roh perusahaan "Nggawe boutique plastik, model industri mbangun". Perusahaan iki dumunung ing segitiga emas Beijing-Tianjin-Baoding Expressway, Zhugezhuang Industry Zone, kutha Baoding, provinsi Hebei, China. Sawise saklawasé rong puluh tahun iki saka klempakan, iku saiki flooring Produsèn olahraga anjog. Asil utama isine olahraga mburi tengah lan dhuwur flooring, jogan komersial, jogan omah, jogan lalu lintas, bag, kulit sofa, lan Car Kulit, etc ...

  • /babagan awake dhewe/
  • /babagan awake dhewe/